Om oss

Pakms bjöd på show under evenemang med Grease-tema! 

VÅRA GRUNDVÄRDEN

Hos Pakms AB är vi stolta över att vara din pålitliga partner inom bemanning för bröllop, städning, evenemang, konferenser och mycket mer. Vår framgång bygger på våra kärnvärderingar: Professionalism, Ansvar, Kvalitet, Mobilitet och Service. Dessa grundprinciper genomsyrar allt vi gör och guidar oss i vårt arbete för att leverera överlägsna tjänster som möter och överträffar våra kunders förväntningar.

Professionalism är hjärtat i vår verksamhet. Vi anställer endast de mest kompetenta och passionerade individer som delar vår vision om att leverera exceptionell service. Vårt team är utbildat till högsta standard och är alltid redo att möta de unika utmaningar som varje uppdrag medför, med ett leende och en lösning i åtanke.

Ansvar är grundläggande för oss. Vi förstår vikten av vårt arbete och dess inverkan på dina speciella tillfällen och dagliga operationer. Därför tar vi personligt ansvar för varje projekt, stort som smått, för att säkerställa att allt går som planerat och att dina förväntningar inte bara möts utan överträffas.

Kvalitet är det vi står för. Oavsett om det gäller att skapa det perfekta bröllopet, hålla en plats skinande ren, eller säkerställa att ett evenemang flyter på utan störningar, så kompromissar vi aldrig med kvaliteten på vårt arbete. Vi strävar efter att leverera förstklassiga tjänster genom noggrann planering, uppmärksamhet på detaljer och en oöverträffad strävan efter perfektion.

Mobilitet speglar vår förmåga att anpassa oss och vara flexibla. Vi förstår att behoven varierar beroende på tillfälle och kund, och vi är ständigt redo att anpassa våra tjänster för att uppfylla dessa behov. Oavsett var eller när, så kan du räkna med att Pakms AB finns där för dig.

Service är vår löfte till dig. Vi strävar efter att överträffa kundförväntningar genom varje interaktion och tjänst vi erbjuder. Vår målsättning är att inte bara vara din tjänsteleverantör utan din partner som du kan lita på för att göra ditt evenemang, ditt bröllop, din konferens, eller din vardag lite enklare och mycket mer speciell.

PAKMS: Din partner för oförglömliga ögonblick

I hjärtat av vår verksamhet ligger en passion för att överträffa förväntningarna. Med en grund i våra kärnvärden – Professionalism, Ansvar, Kvalitet, Mobilitet och Service – strävar vi efter att förvandla varje uppdrag till en framgångshistoria. 

Genom att noggrant lyssna på dina behov och visioner, skräddarsyr vi våra tjänster för att matcha dina specifika önskemål. Vi är inte bara din tjänsteleverantör; vi är din medskapare av minnesvärda stunder och din stöttepelare i vardagen. Genom att välja Pakms AB, väljer du en partner som är engagerad i din lycka och framgång, varje steg på vägen. Låt oss tillsammans skapa magiska ögonblick och exceptionella upplevelser som varar livet ut.

Anna-Karin Sjödahl

Som en driven självgående person med en passion för triathlon har jag omriktat energin från hästar till att fullfölja IronMan-tävlingar. Älskar mitt arbete och livet, strävar efter att tillsammans med dottern etablera vårt företag som det självklara valet inom mötesbranschens service.

Ann-Sofie Rollert

Drivs av att ha många projekt igång, är en uppfinningsrik ”Duracell kanin” som gillar nya utmaningar och är flexibel, tålmodig och stresstålig. På fritiden åtnjuter jag att pyssla med min raggarbil, umgås med vänner, baka och Sameslöjd. Vintern spenderas främst på skidorna! 

Karola Berg

Go och glad värmländska med en passion för service. Gillar att resa, helst  till länder långt bort. Tränar, gärna TABATA Uppskattar god mat som jag gärna lagar själv. Har förmånen att få vara farmor/ mormor åt 6 barnbarn.

Marie Sörenheim

Jag är en äldre men ung i hjärtat tjej som älskar fin service till våra gäster.
Älskar att baka, fixa mat och frukost.
Jag är Marie, ja tar hand om er.

Maja Sjödahl

När jag inte jobbar så hänger jag för de mesta i stallet med mina hästar och min hund Vera. Jag är en tjej som inte kan sitta still utan har alltid något för mig. Tycker om att hänga med vänner och att se världen. Det jag älskar mest med mitt jobb är att träffa alla härliga gäster och få vara med och koordinera en av deras bästa dagar i livet.

Pernilla Hill

Jobbar som hotellmedarbetare på PAKMS AB. Jag ser bland annat till att frukosten står framdukad när ni vaknar. Jag bor här i Ramnäs med mina tre barn och hunden Bullen.

Sara Siggelin

Jag är en alert servitris som är på tårna, och strävar efter att kunden ska bli så nöjd som möjligt. Jag gillar blomarrangemang samt att dekorera till skräddasydda, vackra bröllop. Jag ställer alltid upp för att möta era drömmar och förväntningar.

Gröna initiativ på arbetsplatsen

Vi har infört miljövänliga rutiner på våra kontor och vid våra evenemang, inklusive återvinning, minskning av pappersanvändning genom digitalisering, och användning av miljövänliga rengöringsprodukter. Genom dessa åtgärder strävar vi efter att minska vårt ekologiska fotavtryck och inspirera andra att göra detsamma.

Hållbar transport

För att minska koldioxidutsläppen har Pakms AB implementerat en grön transportpolicy som främjar användning av kollektivtrafik, cykling och gång för våra anställda. Vi använder även miljövänliga fordon för transport av material och personal till och från evenemang, vilket bidrar till minskade utsläpp.

Utbildning och medvetenhet

Vi tror starkt på kraften i utbildning och ökar därför medvetenheten om miljömässig hållbarhet bland våra anställda och kunder. Genom workshops, utbildningssessioner och informationsmaterial sprider vi kunskap om hur varje individ kan bidra till att uppnå miljömålen, både på jobbet och i det privata.

Samarbete med miljövänliga leverantörer

Pakms AB väljer noggrant leverantörer och partners som delar vår vision om hållbarhet. Vi prioriterar närproducerat samt samarbetspartners som aktivt arbetar för att minska sin miljöpåverkan. Detta inkluderar allt från mat och dryck till de material som används vid våra evenemang och konferenser.