Sponsring

Vi strävar efter att vara en central aktör inom bemmaning, med ett särskilt fokus på att skapa värdefulla partnerskap och goda relationer i alla våra samarbeten. Vi är engagerade i att främja en aktiv livsstil och ett inkluderande samhälle genom vår verksamhet.

Vi vill att alla partnerskap ska reflektera våra grundläggande värderingar, där vi alltid är närvarande, pålitliga och ivriga att bidra positivt till samhället.

Skiljebo SK Juniorer

Vi är stolta över att sponsra Skiljebo SK:s juniorlag, en talangfull trupp bestående av 22 unga spelare, främst födda 2005 och 2006, under ledning av två engagerade tränare. Laget tävlar i årets säsong i serie P17-19 år svart 1 SödermanlandVästmanlandÖrebro, med hemmamatcher på Hamre IP.

Samarbetet mellan juniorlaget och klubbens U-lag samt det nybildade B-seniorlaget främjar utveckling och möjligheter till spel på olika nivåer inom klubben.

Ett av årets höjdpunkter blir deltagandet i Dana Cup i Danmark, som äger rum 22-27 juli.

Vi ser fram emot en spännande säsong tillsammans med Skiljebo SK och att fortsätta stödja dessa unga idrottare på deras resa mot framgång!

Klubbens hemsida